ΟΣΕ για δρομολόγια Πάτρας-Ρίου: Ο καύσωνας παραμόρφωσε τις γραμμές

ΟΣΕ για δρομολόγια Πάτρας-Ρίου: Ο καύσωνας παραμόρφωσε τις γραμμές

«Λόγω των συνθηκών καύσωνα που επικρατούν στην περιοχή της Πάτρας, προκλήθηκε στρέβλωση γραμμής στην περιοχή της ισόπεδης διάβασης της οδού Κανελλοπούλου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΣΕ, σχετικά με την απόφαση που ελήφθη για διακοπή όλων των δρομολογίων του προαστιακού σιδηρόδρομου στη γραμμή Πάτρας – Ρίου.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, «παρόμοια περιστατικά εκδηλώνονται σε ακραίες συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών μεγάλης διάρκειας». Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι «ο ΟΣΕ δίνει απόλυτη προτεραιότητα την ασφαλή κυκλοφορία των τρένων και με συνεχή επαγρύπνηση του προσωπικού του, κατόπιν επιθεώρησης της γραμμής, ήταν αναγκαίο να διακόψει την κυκλοφορία».

Όσον αφορά στην αποκατάσταση της βλάβης, οι εργασίες, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΣΕ, «θα ξεκινήσουν άμεσα, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται και αφού το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες», τουτέστιν, απάντηση δεν δόθηκε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι