Κασσελάκης για το επεισόδιο με Λοβέρδο: Η αλήθεια δεν θα αλλάξει όσα στοιχεία κι αν τσαλακώσετε

Κασσελάκης για το επεισόδιο με Λοβέρδο: Η αλήθεια δεν θα αλλάξει όσα στοιχεία κι αν τσαλακώσετε

«Όσο κι αν τσαλακώσουν τα στοιχεία της ΡΑΕ, η αλήθεια δεν αλλάζει για την έκρηξη στις τιμές του ρεύματος που επωμίζονται οι πολίτες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στο τηλεοπτικό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καραμέρου και του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου. Ο τελευταίες τσαλάκωσε επιδεικτικά το έγγραφο με τα στοιχεία της ΡΑΕ που του ενεχείρισε ο Καραμέρος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολιάζει ότι «σαν πράξη το “τσαλάκωμα” στοιχείων έχει τη σημασία του και η αλαζονεία τους είναι ίδια, και με 41% και με 28%. Θα ηττηθεί μόνο όταν ηττηθούν».

Αφορμή για την ανάρτηση, ήταν η κίνηση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου να τσαλακώσει χαρτί που του έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος με τις τιμές της κιλοβατώρας στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. «Πήρατε απόφαση 10 Ιουνίου να πάρετε τις επιδοτήσεις των επιχειρήσεων στο ρεύμα πίσω», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά, ο οποίος παρουσίασε στοιχεία για την τεράστια διαφορά της τιμής του ρεύματος σε Ελλάδα και Ισπανία.

Όταν αναφέρθηκε στην Ισπανία και έδωσε στον κ. Λοβέρδο το έγγραφο με τις διαφορές στις τιμές ανά χώρα, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι είναι “ένα χαρτί για πέταμα” και το τσαλάκωσε επιμένοντας ότι ο κ. Καραμέρος έλεγε ψέματα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx