Κάρυστος: Hθοποιός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος του πρώην συντρόφου της

Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος του πρώην συντρόφου της

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής γνωστή ηθοποιός που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος του πρώην συντρόφου της σε ξενοδοχείο της Καρύστου όπου διέμεναν για τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώην σύντροφός της (με τον οποίο φέρεται να έχει ένα παιδί και διατηρεί καλές σχέσεις), δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη, ωστόσο σε βάρος της σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως σχετική δικογραφία. Όπως τονίζει το eviathema.gr η ηθοποιός, έχοντας καταναλώσει υπερβολικό αλκοόλ λίγο μετά το απόγευμα, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον πρώην σύντροφό της.

Αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου αλλά και ενοίκους, έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν την ηθοποιό. Στη συνέχεια η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καρύστου όπου αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερη στις 00:00 το βράδυ με εντολή εισαγγελέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι