Άνοιξε η Εθνική μετά την αποχώρηση των διαμαρτυρομένων για την ΛΑΡΚΟ

Άνοιξε η Εθνική μετά την αποχώρηση των διαμαρτυρομένων για την ΛΑΡΚΟ

Αποκαταστάθηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας αφού οι διαδηλωτές από τη ΛΑΡΚΟ εγκατέλειψαν τον κόμβο του Μαρτίνου και επανήλθαν στη συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα.

H Εθνική έμεινε κλειστή λόγω της διαμαρτυρίας για τη ΛΑΡΚΟ επί δύο ώρες και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ η Τροχαία έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας σε παράδρομους.

Σωματεία, φορείς και συνδικαλιστικές οργανώσεις της Λοκρίδας απευθύνουν κάλεσμα σε γενικό ξεσηκωμό για την υπόθεση της ΛΑΡΚΟ, ενώ ήδη πολλά καταστήματα είναι κλειστά με μηνύματα συμπαράστασης στους εργαζομένους. Εκτός από τη Λάρυμνα, στο Μαρτίνο, τη Μαλεσίνα, τον Αϊ Γιάννη και το Κόκκινο έκλεισαν ακόμη και τα καφενεία και οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται μπροστά στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ.

Απεργία συμπαράστασης έχει προκηρύξει για σήμερα και η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων, ενώ ανακοινώσεις έχουν εκδώσει: τα Εργατικά Κέντρα Πειραιά, Πάτρας, Λάρισας, Τρικάλων και Θεσπρωτίας, η Ομοσπονδία Οικοδόμων, η ΟΕΝΓΕ, η Ομοσπονδία Εργαζομένων Ειδικής Αγωγής, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και εκατοντάδες κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία από όλη τη χώρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι