Εγκαινιάσθηκε η προβλήτα της Ρω

Εγκαινιάσθηκε η προβλήτα της Ρω

Εγκαινιάστηκε η προβλήτα στο μικρό ακριτικό νησί της Ρω, καθώς για πρώτη φορά έδεσε πλοίο, τύπου καταμαράν της Dodekanisos Seaways από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το καταμαράν έδεσε στη νήσο Ρω χθες το πρωί της Τρίτης σύμφωνα με τη rodiaki.gr και ανάμεσα στους επιβάτες ήταν ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, και η αντιπεριφερειάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χαρούλα Γιασιράνη.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζημάρκος έκανε μια σχετική ανάρτηση στο facebook όπου αναφέρεται σε «μέρα ιστορική για τα νησιά μας». Ο περιφερειάρχης γράφει μεταξύ άλλων και τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία, που πλοίο φτάνει και δένει στη νησίδα Ρω. Από αυτή την κουκίδα γης, που η Δέσποινα Αχλαδιώτη ύψωνε επί 40 χρόνια την ελληνική σημαία, στέλνουμε και εμείς σήμερα το ίδιο μήνυμα, το μήνυμα της θωράκισης των νησιών του Αιγαίου με υποδομές. Τη δική μας εκδοχή άσκησης πατριωτισμού. Οι λιμενικές υποδομές στη νησίδα της Ρω, όπως και η προβλήτα αντίστοιχα στη Στρογγύλη, που έχει ήδη παραδοθεί, είναι σίγουρα πολλά περισσότερα και όλα για όσα αξίζει κανείς να παλεύει».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι