Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή

Ρόδος: Συνελήφθη Αμερικανίδα για βιασμό 20χρονης

Αστυνομικός καταδικάστηκε σε οχτάμηνη φυλάκιση, με τριετή αναστολή, επειδή απείλησε την πρώην γυναίκα του ότι θα πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά τους και θα τα πάει σε ίδρυμα.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή ενώπιον ανηλίκων.

Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο ύστερα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρή πάθηση και χρήζει φροντίδας. Η ίδια, δε, τον κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά και κατά το παρελθόν.

Το επίδικο περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στις 9 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, όταν ο κατηγορούμενος αστυνομικός πήγε στο σπίτι όπου ζουν η καταγγέλλουσα και οι ανήλικες κόρες τους. «Αρχισε να “βαράει” την πόρτα και να τρομοκρατεί τα παιδιά. Έλεγε πως “εάν δεν μου ανοίξετε, δεν θα φύγω και θα κοιμηθώ στα σκαλιά”. Απείλησε ότι θα πάρει τα παιδιά και θα τα πάει σε ίδρυμα», κατέθεσε στο δικαστήριο φίλη της καταγγέλλουσας, που ήταν παρούσα στο συμβάν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι