Βίντεο με την 16χρονη που μαχαίρωσε 19χρονη από ερωτική αντιζηλία

ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε νέο κύκλωμα εκβιαστών - Έδερναν και έκαιγαν μαγαζιά

Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο επεισόδιο έξω από κλαμπ στον Πειραιά με μια 16χρονη να μαχαιρώνει εν ψυχρώ μια 19χρονη ήρθε στη δημοσιότητα από το newsit.gr.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα έξω από κλαμπ, όταν η έφηβη επιτέθηκε στην 19χρονη και την τραυμάτισε στον κορμό δύο φορές. Παρών ήταν και  ο 20χρονος φίλος της πρώτης, που μάλλον αποτελούσε και το “μήλον της Έριδος”. Αυτός μάζεψε το μαχαίρι από κάτω και έφυγε μαζί με την  έφηβη, για να συλληφθεί αργότερα στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η 19χρονη.

Ο νεαρός είχε κατηγορηθεί για την εμπλοκή του στην δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη στα οπαδικά επεισόδια και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους. Επιπλέον, συνελήφθη ένας εκ των γονέων της 16χρονης για την παραμέληση της εποπτείας της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι