COSMOTE και Telekom: Έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004 

COSMOTE και Telekom: Έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004 

  • Χορηγοί του σπουδαίου φιλικού ανάμεσα στους Legends 2004 και τους UEFA All Stars 

Χορηγοί του φιλικού αγώνα ανάμεσα στους Legends 2004 και την ομάδα των UEFA All Stars ήταν η COSMOTE και η Telekom, στηρίζοντας τη μεγάλη γιορτή της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Έσσεν της Γερμανίας, τη γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, με την COSMOTE TV να αναλαμβάνει την παραγωγή και την αποκλειστική μετάδοσή του. 

  

Είκοσι χρόνια μετά τον θρίαμβο της Πορτογαλίας, οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 έδωσαν ξανά ραντεβού για να γιορτάσουν το σπουδαίο επίτευγμά τους αντιμετωπίζοντας την ομάδα επίλεκτων αστέρων της UEFA. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό με τους Έλληνες παίκτες να γνωρίζουν την αποθέωση από τους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή. Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ο «ενορχηστρωτής» της επιτυχίας, ο Ότο Ρεχάγκελ, πάτησε στο χορτάρι για να χαιρετήσει τον κόσμο που βρέθηκε εκεί. Ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ των UEFA All Stars. Η ομάδα των Legends 2004 προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με το γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου. Στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης οι UEFA All Stars έφτασαν στην ισοφάριση με σκόρερ τον Λουίς Φίγκο, ενώ στο 71’ ο Λουίς Γκαρθία έγραψε το τελικό 1-2.   

 

Το «παρών» στο σπουδαίο φιλικό έδωσαν οι COSMOTE και Telekom, αποτελώντας χορηγούς του αγώνα. Η COSMOTE στηρίζει ως χορηγός από το 2021 την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Champions For Life», η οποία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2019, από την ομάδα των Legends 2004. Ενώ η Telekom, μέλος της οποίας είναι η COSMOTE, στηρίζει τον αθλητισμό, παίζοντας σημαντικό ρόλο στο φετινό UEFA EURO 2024™. Η Telekom αποτέλεσε επίσημο συνεργάτη της διοργάνωσης στον τομέα των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, των χορηγιών και της διαχείρισης των δικαιωμάτων. Παράλληλα, συνέδεσε τηλεπικοινωνιακά και τεχνολογικά όλα τα γήπεδα, τις εγκαταστάσεις των ομάδων, τα προπονητικά κέντρα και το International Broadcast Center.  

 

Τις καλύτερες στιγμές του αγώνα μπορείτε να τις δείτε στο Legends 2004 vs UEFA All Stars (20 Years Legacy Match) | Highlights – 11/07/2024 | COSMOTE SPORT HD .

 

Σχετικά με την Telekom 

 

Η Telekom είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, με περισσότερους από 252 εκατομμύρια πελάτες κινητής, πάνω από 25 εκατομμύρια πελάτες σταθερής και 22 εκατομμύρια πελάτες ευρυζωνικών υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σταθερού ευρυζωνικού δικτύου, κινητών επικοινωνιών, Internet και τηλεόρασης για ιδιώτες, καθώς και λύσεις τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT) για επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες. Έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα μέσω της COSMOTE, απασχολεί περίπου 200.000 εργαζόμενους και τα έσοδά της για το 2023 ανήλθαν σε 112 δισ. ευρώ. Οι δραστηριότητες της Telekom επεκτείνονται διαρκώς σε νέους τομείς.  

 

Το brand «T» της Telekom, αποτελεί το πολυτιμότερο brand τηλεπικοινωνιών στον κόσμο και το κορυφαίο brand στην Ευρώπη, σύμφωνα με τη μελέτη “Brand Finance Global 500” για το 2024, που δημοσιεύτηκε από το βρετανικό ινστιτούτο έρευνας αγοράς Brand Finance, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. Το brand «T» βρίσκεται στην ένατη θέση ανάμεσα στα δέκα πολυτιμότερα brands στον κόσμο, αποτελώντας τη μοναδική ευρωπαϊκή εταιρεία στο top 10 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι