Εκκένωση κατασκήνωσης και εκτροπές κυκλοφορίας λόγω της φωτιάς μεταξύ Ερυθρών και Βιλίων

Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς την Παρασκευή - Στην "κατηγορία 4" έξι περιοχές

Ενισχύονται και άλλο οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο βουνό του Κιθαιρώνα, μεταξύ των Ερυθρών Αττικής, των Βιλίων και του Αγίου Νεκταρίου

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Το τεράστιο σύννεφο καπνού είναι ορατό από την Θήβα, όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανήρτησε το radiothiva.gr.

Εκκενώθηκε προληπτικά η παιδική κατασκήνωση του δήμου Ασπροπύργου στα Βίλια. Παράλληλα, στις 14:30 το μεσημέρι, οι Αρχές ενημέρωσαν ότι προχωρούν σε εκτροπή των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Οινόης – Πόρτο Γερμενού στο ύψος της οδού Κιθαιρώνος. Στο σημείο βρίσκονται 110 πυροσβέστες με 25 οχήματα, και πέντε πεζοπόρα τμήματα, ενώ γίνονται ρίψεις νερού από δέκα εναέρια μέσα – τρία αεροσκάφη και επτά ελικόπτερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι