C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας “τράκαρε” σε πυλώνα

Κεφαλογιάννης: Εάν υπάρξει ανάγκη, θα επαναπατριστούν και άλλοι από το Λίβανο

Ατύχημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, όταν ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που προσγειώθηκε για να γίνει αεροδιακομιδή ασθενούς, κατά την τροχιοδρόμηση για τη στάθμευση, προσέκρουσε σε πυλώνα.

Λόγω του ατυχήματος αναμένεται δεύτερο αεροσκάφος για την αεροδιακομιδή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αεροπορικό Επιτελείο, το οποίο επιβεβαιώνει το ατύχημα, σημειώνουν ότι αυτό συνέβη την ώρα της τροχοδρόμησης προς την θέση στάθμευσης του αεροσκάφους και όχι στην πίστα του αεροδρομίου. Το αεροσκάφος χτύπησε σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες με το πτερύγιο σε πυλώνα, όμως έγινε διαρροή καυσίμων και αυτό σημαινει ότι δεν “βρήκε” μόνο το πτερύγιο. Κλιμάκιο της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών μεταβαίνει στο νησί, ώστε οι μηχανικοί να διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς.

Πηγή: inkefalonia.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx