Εκνευρίστηκαν οι χορηγοί των Δημοκρατικών με την Καμάλα Χάρις – Ζητούσε λεφτά για την εκστρατεία του Μπάιντεν

Την Καμάλα Χάρις θα συναντήσει στις 19.00 ο πρωθυπουργός

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, είχε χθες τηλεδιάσκεψη με κορυφαίους χορηγούς του Δημοκρατικού Κόμματος επειδή το τελευταίο διάστημα οι δωρεές προς το κόμμα μειώθηκαν κάθετα. Ομως οι ιδιαίτερα εύποροι χορηγοί μάλλον εκνευρίστηκαν με τις νουθεσίες της και η τηλεφωνική “εκστρατεία” της ίσως έφερε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό NBC ένας από τους χορηγούς είπε στην Χάρις ότι «η κατάσταση είναι γελοία» και ένας άλλος είπε μετά την τηλεδιάσκεψη ότι «ήταν μια βιαστική κίνηση και η Χάρις δεν διαχειρίστηκε σωστά το θέμα, προσπάθησε να μας νουθετήσει και να μας κάνει μάθημα, ενώ εμείς θέλαμε ενημέρωση και να δούμε τι γίνεται από δω και μπρος».

«Ήταν μια πλήρης αποτυχία. Η Χάρις έκανε περισσότερη ζημιά, παρά καλό», δήλωσε στον σταθμό ένας άλλος χορηγός, που προκειμένου να μιλήσει με ειλικρίνεια, απαίτησε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Αυτό δεν λειτούργησε αρνητικά μόνον για την εκστρατεία, αλλά και για το πρόσωπο της Χάρις, που αν ο Μπάιντεν εκλεγεί και πάθει κάτι, εκείνη αυτομάτως αναλαμβάνει την προεδρία.

Η συμμετοχή της όπως είπαν οι χορηγοί ήταν μια σειρά από επαίνους για τον Μπάιντεν, ήταν σαν να μιλούσε σε ψηφοφόρους σε κάποια πλατεία, είπε ότι «ο Μπάιντεν είναι σίγουρα ο επόμενος πρόεδρός μας», προσθέτοντας «αυτό θέλω να το αποκομισετε όλοι σας ως βεβαιότητα και να το πείτε και στους φίλους σας φεύγοντας από τη διάσκεψη, θα κερδίσουμε αυτές τις εκλογές. Θα κερδίσουμε».

Οι συμμετέχοντες απεναντίας δεν είχαν καμία βεβαιότητα και έθεσαν το ζήτημα της αντικατάστασης υποψηφίου, για να εισπράξουν την σύσταση back off (επιτακτικά κάντε πίσω, σταματήστε).

«Παρακαλώ βοηθήστε μας να πέσουν οι τόνοι», είπε κάποια στιγμή στη διάρκεια της συζήτησης η Melissa Morales, ιδρύτρια και πρόεδρος της Somos Votantes, σύμφωνα με καταγραφή που περιήλθε στην κατοχή του NBC News. Η ίδια φέρεται να είπε: «Ήρθε η ώρα να σταματήσουν οι διαρροές και οι ανεξέλεγκτες φήμες. Το μήνυμά σας (σ.σ. για την απόσυρση του Μπάιντεν) το ακούσαμε, ελήφθη. Αλλά κάθε μέρα που συνεχίζουμε αυτή τη δημόσια χαοτική συζήτηση, ερχόμαστε πιο κοντά στην ήττα ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο υποψήφιος».

Ο σχολιαστής του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού είπε ότι αυτή η σύσταση δεν άρεσε σε ορισμένους χορηγούς. «Πρόκειται για άτομα που δεν έχουν συνηθίσει να τους κάνουν παρατηρήσεις και να τους λένε τι να κάνουν», δήλωσε μια πηγή στον κανάλι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx