Η Fisher-Price® παρουσιάζει μια νέα σειρά με Ξύλινα Παιχνίδια  

Η Fisher-Price® παρουσιάζει μια νέα σειρά με Ξύλινα Παιχνίδια  

Τα Ξύλινα Παιχνίδια της FisherPrice έχουν σύγχρονο σχεδιασμό, μοντέρνα αισθητική και είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούλιο 2024  

Η FisherPrice® πρωτοπόρος στη δημιουργία ποιοτικών, εκπαιδευτικών παιχνιδιών για μικρά παιδιά, παρουσίασε τη νέα σειρά ξύλινων παιχνιδιών, «FisherPrice Wood», για παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών. Με σύγχρονο design που ενθαρρύνει το παιχνίδι, η νέα σειρά ξύλινων παιχνιδιών απευθύνεται σε γονείς που αναζητούν μια πιο προσιτή και παραδοσιακή εμπειρία παιχνιδιού για τα παιδιά τους. Επιπλέον, τα προϊόντα κατασκευάζονται με FSC® πιστοποίηση ξύλου και σχεδιάζονται για μακροχρόνια χρήση, επιτρέποντας στους γονείς και τα παιδιά να τα κληροδοτούν από γενιά σε γενιά. 

 Με επίκεντρο της Fisher-Price την προσχολική ηλικία, αυτά τα ξύλινα παιχνίδια προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα διασκεδαστικών σχεδίων. Από πολύχρωμα παζλ και τουβλάκια μέχρι παιχνίδια ρόλων, μουσική, βοηθούν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και εστιάζουν στην επίλυση προβλημάτων.  

 Ο Brian Fitzharris, SVP and General Manager της FisherPrice, δήλωσε: «Για 94 χρόνια, η FisherPrice είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά τα παιδιά να έχουν ένα δυνατό ξεκίνημα στη ζωή τους μέσω καινοτόμων, αξιόπιστων παιχνιδιών που παρέχουν ώρες διασκέδασης και ανακάλυψης. Με τη νέα ξύλινη σειρά της FisherPrice, η οποία φέρνει στην επιφάνεια μνήμες από τα πρώτα παιχνίδια FisherPrice που κυκλοφόρησαν, δίνεται μία νέα προοπτική στη διαχρονική αξία και γοητεία των ξύλινων παιχνιδιών με μοντέρνα αισθητική, προσιτές τιμές και  εξαιρετική ποιότητα καθώς είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένο ξύλο FSC© και σχεδιασμένα να συμβάλουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας του παιδιού 

 Ελεγμένα στο Κέντρο Ερευνών Play Lab της Fisher-Price®, τα νέα ξύλινα παιχνίδια με πολύχρωμα στοιχεία που ενεργοποιούν την εγκεφαλική δραστηριότητα του παιδιού μέσα από το παιχνίδι, βοηθώντας να εξερευνήσουν τον κόσμο με τον ρυθμό τους.  

Η σειρά FisherPrice Wood προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές: 

 

  • FisherPrice ® Mini Ξύλινο Πάζλ, (Π.Λ.Τ.: €3.99 | 2 ΕΤΩΝ+): Ένα μικρό παζλ με 9 κομμάτια που μπορεί να εξάψει την φαντασία των παιδιών. Έρχεται σε 4 μοναδικά σχέδια για να  διαλέξετε: Ηλιακό σύστημα, Ζωάκια της φύσης, Ζωάκια του ωκεανού και Μουσική μπάντα (το καθένα πωλείται ξεχωριστά). 

 

  • FisherPrice ® Ξύλινα Σχήματα, (Π.Λ.Τ.: €12.99 | 2 ΕΤΩΝ+): Πολύχρωμα, ξύλινα, γεωμετρικά σχήματα που στοιβάζονται: Τετράγωνο, ορθογώνιο, Τρίγωνο και Κύκλος. Συμβάλουν στης ανάπτυξη γνωστικών ικανοτήτων, λεπτής κινητικότητας, αισθητηριακής ανάπτυξης και της αφής. 

 

  • FisherPrice ® Ξύλινο Ξυλόφωνο, (Π.Λ.Τ.: €15.99 | 2 ΕΤΩΝ+): Αυτό το πολύχρωμο ξύλινο ξυλόφωνο θα γίνει το αγαπημένο μουσικό παιχνίδι των παιδιών. Βοηθάει στην έξαψη της φαντασίας των παιδιών, των οπτικών και των κοινωνικών δεξιοτήτων, της λεπτής κινητικότητας και στο ελεύθερο παιχνίδι. 

 

  • FisherPrice ® Ξύλινα Ζωάκια, (Π.Λ.Τ.: €19.99 | 18 MΗΝΩΝ+): 3 μοναδικά ζωάκια: Αλιγάτορας, Λιονταράκι και Κοάλα που μπορείς να τα στοιβάξεις και να τους δημιουργήσεις με 3 κομμάτια ανά χαρακτήρα. Βοηθάει στην ανάπτυξη συντονισμού χεριού-ματιών, της λεπτής κινητικότητας, της αισθητηριακής, απτικής και γνωστικής σκέψης.  

 

  • FisherPrice ® Ξύλινο Δέντρο Ισορροπίας, (Π.Λ.Τ.: €20.99 | 3 ΕΤΩΝ+): Ξύλινο Δεντράκι ισορροπίας με ζωάκια, ουράνιο τόξο, φυτό και μανιτάρι που μπορείς να στοιβάξεις και να τα ισορροπήσεις. Βοηθάει στην ανάπτυξη συντονισμού χεριού-ματιών, της λεπτής κινητικότητας, της αισθητηριακής, απτικής και γνωστικής σκέψης. 

 

  • FisherPrice ® Ξύλινη Πυραμίδα, (Π.Λ.Τ.: €22.99 | 18 MΗΝΩΝ+): Τα παιδιά θα λατρέψουν να ταξινομούν, να στοιβάζουν και να περιστρέφουν τους πολύχρωμους κρίκους σε σχήμα λουλουδιού. Βοηθάει στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, στη γνωστική σκέψη, στο ελεύθερο και δημιουργικό παιχνίδι και στη έξαψη της φαντασίας. 

 

  • FisherPrice ® Ξύλινο Παζλ Μάνταλα, (Π.Λ.Τ.: 24.99€ | 3 ΕΤΩΝ+): Αυτό το όμορφο παζλ περιλαμβάνει 40 κομμάτια παζλ και έναν δίσκο με οδηγίες για να βοηθήσει τα παιδιά να ταξινομήσουν τα σχήματα με σωστή σειρά για να ολοκληρώσουν το γεωμετρικό σχέδιο Μάνταλα, εξασκώντας το συντονισμό χεριών-ματιών και τις δεξιότητες προσοχής. 

 

  • FisherPrice ® Ξύλινο Παζλ Λουλούδια, (Π.Λ.Τ.: 24.99€ | 3 ΕΤΩΝ+): Αυτό το όμορφο παζλ περιλαμβάνει 38 κομμάτια παζλ και μία βάση με οδηγίες για να βοηθήσει τα παιδιά να ταξινομήσουν τα κομμάτια με σωστή σειρά για να ολοκληρώσουν την εικόνα με τα λουλούδια εξασκώντας το συντονισμό χεριών-ματιών και τις δεξιότητες προσοχής. 

 

  • FisherPrice ® Ξύλινο Παζλ Διάστημα, (Π.Λ.Τ.: 24.99€ | 3 ΕΤΩΝ+): Αυτό το όμορφο παζλ περιλαμβάνει 41 κομμάτια παζλ και μία βάση με οδηγίες για να βοηθήσει τα παιδιά να ταξινομήσουν τα σχήματα με σωστή σειρά για να ολοκληρώσουν το διάστημα εξασκώντας το συντονισμό χεριών-ματιών και τις δεξιότητες προσοχής. 

 

  • FisherPrice ® Ξύλινο Ουράνιο Τόξο, (Π.Λ.Τ.: 24.99€ | 18 ΜΗΝΩΝ+): Αυτό το πολύχρωμο ουράνιο τόξο με τα ξύλινα σχήματα που στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Βοηθάει στην ανάπτυξη γνωστικών ικανοτήτων, λεπτής κινητικότητας, αισθητηριακής ανάπτυξης και της αφής 

 

  • FisherPrice ® Ξύλινο Τρίγωνο Δραστηριοτήτων, (Π.Λ.Τ.: 30.99€ | 6 ΜΗΝΩΝ+): Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τον διπλής όψης πίνακα με ζωάκια, κινούμενα κουμπιά, περιστρεφόμενα γρανάζια και 3 σχήματα που στριφογυρίζουν κατά μήκος της βίδας του τριγώνου για να εξασκήσουν τις λεπτές κινήσεις και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.
     
  • Fisher-Price ® Ξύλινο Δεντρόσπιτο (Π.Λ.Τ.: 32.99€ | 9 MΗΝΩΝ+): Ξύλινο δεντρόσπιτο με μπάλα που γλιστράει στην τσουλήθρα και χτυπάει το κουδούνι. Βοηθάει στην ανάπτυξη γνωστικών ικανοτήτων, λεπτής κινητικότητας, αισθητηριακής ανάπτυξης και της αφής.  

 

  • FisherPrice ® Ξύλινες Πυραμίδες-Πολύχρωμα Σχήματα, (Π.Λ.Τ.: 32.99€ | 18 MΗΝΩΝ+): Αυτό το σετ περιλαμβάνει ξύλινα σχήματα, οκτάγωνα και γεωμετρικά ορθογώνια 2 τμημάτων που εισάγουν το παιδί στα μεγέθη, τα χρώματα και τα σχήματα! 
  • FisherPrice ® Ξύλινο Θήκη με Εργαλεία, (Π.Λ.Τ.: 37.99€ | 3 ΕΤΩΝ+): Αυτό το σετ παιχνιδιού 9 τεμαχίων περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο μικρός σας τεχνίτης, συμπεριλαμβανομένου ενός παιχνιδιού δρέπανο, σφυρί, κατσαβίδι, κλειδί, πριόνι, πένσες, τετράγωνος χάρακας, μπουκάλι κόλλα και ένα κουτί εργαλείων για να φτιάξει κάθε είδους φανταστικά έργα. 

 

Η σειρά «FisherPrice Wood» είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Ιούλιο. Η νέα σειρά θα είναι επίσης διαθέσιμη, αποκλειστικά στo Walmart, στον Καναδά, το Μεξικό, τη Χιλή και την Κεντρική Αμερική, σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ευρώπη και από το φθινόπωρο σε άλλες παγκόσμιες αγορές. 

Σχετικά με την Mattel 

Η Mattel είναι μια κορυφαία εταιρεία παιδικής ψυχαγωγίας στον κόσμο που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ποιοτικών παιχνιδιών και καταναλωτικών προϊόντων. Δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες που εμπνέουν, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι. Προσελκύουμε τους καταναλωτές μας μέσα από το χαρτοφυλάκιο εμβληματικών franchise, όπως Barbie®, Hot Wheels®, American Girl®, FisherPrice®, Thomas & Friends™, UNO®, Mega®, καθώς και άλλες δημοφιλείς μάρκες που είτε έχουμε στην κατοχή μας είτε αδειοδοτούμε σε συνεργασία με παγκόσμιες εταιρείες ψυχαγωγίας. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει υλικό ταινιών και τηλεόρασης, ηλεκτρονικά παιχνίδια, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις. Επιχειρούμε σε 35 τοποθεσίες και πωλούμε προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες λιανικής και τεχνολογίας παγκοσμίως. Από την ίδρυσή της το 1945, η Mattel είναι υπερήφανη που αποτελεί έμπιστο συνεργάτη στην εξερεύνηση του θαύματος της παιδικής ηλικίας και στην ενδυνάμωση των παιδιών, ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι