Στον εισαγγελέα το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε 64χρονο στην Αρκαδία – Τι υποστηρίζουν

Στον εισαγγελέα το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε 64χρονο στην Αρκαδία – Τι υποστηρίζουν

Στον εισαγγελέα της Τρίπολης οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι ένας άνδρας ηλικίας 41 ετών και η 34χρονη σύζυγός του, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία.

Ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός σε χωριό της Κυνουρίας, μετά από ένα γλέντι για βαφτίσια -γλέντι όπου ήταν καλεσμένο το ζευγάρι. Το θύμα λογόφερε και διαπληκτίσθηκε με το ζευγάρι για άγνωστους λόγους μετά το γλέντι και ακολούθησε συμπλοκή. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, ώρες αργότερα. Το δε ζευγάρι, πήγε το πρωί της επομένης στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον 64χρονο για παρενόχληση. Τότε όμως συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και ο άνδρας και η γυναίκα.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ιατροδικαστική έκθεση και δεν γνωρίζουμε τα αίτια θανάτου του 64χρονου, αν δηλαδή υπήρξε κάποια θανατηφόρα βλάβη από χτυπήματα ή αν έπαθε π.χ. έμφραγμα πάνω στον καβγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είπε στον εισαγγελέα ότι ο 64χρονος παρενοχλούσε την σύζυγό του και μάλιστα προσπαθούσε να μπει στο ΙΧ τους, όπου είχαν και το ηλικίας 3 ετών παιδί τους στο πίσω κάθισμα. Ισχυρίζεται ότι το θύμα προσπαθούσε να πιάσει την γυναίκα, που είχε ήδη καθήσει στο τιμόνι και εμπόδιζε τον σύζυγό της να κάτσει στη θέση του συνοδηγού. Οπότε ο σύζυγος -όπως υποστηρίζει- του έκανε κεφαλοκλείδωμα για να τον βγάλει από το ΙΧ του και ο 64χρονος έπεσε κάτω, και άρχισαν να παλεύουν στο δρόμο.

«Μετά από τρία χτυπήματα, ο 64χρονος έμεινε ακίνητος», φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος. Δεν ξέρουμε γιατί ο ίδιος και η σύζυγός του πήγαν να καταγγείλουν την παρενόχληση την επομένη το πρωί, αν δηλαδή αγνοούσε ότι το θύμα είχε πεθάνει ή αν το ήξερε με βεβαιότητα και προσποιείτο ότι δεν το γνώριζε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι