Θεμιστοκλέους: Έχουμε αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού

Θεμιστοκλέους: Έχουμε αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού

«Έχουμε περισσότερα κρούσματα κορονοϊού σε σχέση με το 2023, αλλά είναι πολύ χαμηλός ο αριθμός. Η σύσταση είναι γενικότερη, οι ευάλωτοι και οι ηλικιωμένοι να προσέχουν» τόνισε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως είπε έχουμε αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί ειδικά σε σχέση με την πίεση στα νοσοκομεία. Οι νοσηλείες είναι αυξημένες σε σχέση με το 2023, αλλά όχι σε ανησυχητικά επίπεδα, τόνισε.

Σε άλλο σημείο ερωτηθείς για τους γιατρούς στην άγονη γραμμή και τα κίνητρα που δίνονται τόνισε μεταξύ άλλων ότι «για αυτούς που είναι στο ΕΣΥ όλοι οι γιατροί που υπηρετούν στην ηπεριρωτική χώρα και ήθελαν να μετακινηθούν για δύο μήνες της καλοκαιρινής περιόδου στα νησιά εκεί που έχουμε ανάγκες, έχουμε μία αύξηση στο μισθό τους 2.100 ευρώ το μήνα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι