Κασσελάκης για την κόντρα με τη Γεροβασίλη: “Μια χαρά είμαστε με την Ολγα, μην ανησυχείτε”

Κασσελάκης για την κόντρα με τη Γεροβασίλη: "Μια χαρά είμαστε με την Ολγα, μην ανησυχείτε"

Λίγη ώρα μετά την χθεσινή, επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟΕΣΥΘ στον ΣΥΡΙΖΑ, – όπου υπήρξε νέα διαφωνία και σύγκρουση με την Όλγα Γεροβασίλη και άλλα στελέχη του κόμματος με αφορμή την ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου – ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία ανάρτηση, στην οποία διαψεύδει ότι είναι σε ρήξη με την Όλγα Γεροβασίλη.

Χρακτηριστικά αναφέρει: «Μια χαρά είμαστε με την Όλγα. Μην ανησυχείτε. Θα εκσυγχρονίσουμε συλλογικά το κόμμα μας για να ανταποκριθεί στην κοινωνία χωρίς να είναι δέσμιο κανενός συμφέροντος». Παράλληλα επισύναψε το σχετικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, γράφοντας χαρακτηριστικά «Να’τοι πάλι!».

Ολόκληρη η ανάρτησή του

“Να’τοι πάλι! Μια χαρά είμαστε με την Όλγα. Μην ανησυχείτε. Θα εκσυγχρονίσουμε συλλογικά το κόμμα μας για να ανταποκριθεί στην κοινωνία χωρίς να είναι δέσμιο κανενός συμφέροντος. Και να μην ξεχνάμε τι πόλεμο είχατε κάνει στην Όλγα για το Πόθεν Έσχες της για 20Euro… Ναι: για 20 Euro, ενώ εσείς κουρέψατε δάνεια 10 εκ. Euro με το κόστος να μετακυλίεται στον Έλληνα φορολογούμενο.

Αυτοί είστε. Και δεν θα μας διασπάσετε ποτέ. Αλλά μιας και δεν έχετε τι άλλο να πείτε για την ‘επιχειρηματική’ σας πορεία στο κράτος που λέγεται Ελλάδα, πείτε μας και πώς έφυγε από το μετοχικό σχήμα η οικογένεια του συνιδρυτή της εφημερίδας σας. Η ηθική της Αριστεράς -και η δική μου- δεν διαπραγματεύεται πίσω από τις πόρτες τραπεζών, όπως έχετε συνηθίσει. ΥΓ: Περιμένουμε απαντήσεις για τη διαδρομή των δανείων σας σε funds”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι