Το FBI αμφισβητεί ότι ο Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα – “Ίσως ήταν θραύσμα γυαλιού”!

Το FBI αμφισβητεί ότι ο Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα – “Ίσως ήταν θραύσμα γυαλιού”!

Ο διευθυντής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι που καταθέτει στο Κογκρέσο για την αποτυχία των αρμόδιων υπηρεσιών να προστατεύσουν τον υποψήφιο για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ, είπε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι βέβαιο πως τον τραυμάτισε σφαίρα, παρότι ακόμα και θραύσμα σφαίρας να τον “βρήκε” στο αυτί, δεν αλλάζει η ουσία. Η θεωρία για θραύσμα από γυαλί πάντως έχει αποκλεισθεί και το FBI το γνωρίζει.

«Με σεβασμό στον πρώην πρόεδρο Τραμπ υπάρχουν κάποια ερωτήματα σχετικά με το αν πρόκειται για σφαίρα ή θραύσμα που χτύπησε το αυτί του», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ενημέρωση στο Κογκρέσο, άγνωστο για ποιο λόγο. Ο Ριβς στο ερώτημα πώς κατάφερε να βγει ζωντανός από την απόπειρα ο Τραμπ, είπε εν συνεχεία:

«Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή αν η σφαίρα, εκτός από το ότι φέρεται να προκάλεσε το γδάρσιμο, θα μπορούσε να είχε καταλήξει κάπου αλλού. Το ξαφνικό γύρισμα του κεφαλιού του Τραμπ πιθανόν του έσωσε τη ζωή». Μια από τις θεωρίες που υποστηρίζουν κυρίως οι Δημοκρατικοί για να υποβαθμίσουν το θέμα, είναι ότι ο Τραμπ μπορεί να χτυπήθηκε από θραύσμα γυαλιού όταν η σφαίρα πέρασε μέσα από κάποια οθόνη. Ωστόσο δεν έχει βρεθεί καμία σπασμένη οθόνη, ούτε κινητό που να χτυπήθηκε από σφαίρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx