Η Χάρις καταδικάζει το κάψιμο αμερικανικών σημαιών κατά τις διαδηλώσεις για την ομιλία Νετανιάχου

Η Χάρις καταδικάζει το κάψιμο αμερικανικών σημαιών κατά τις διαδηλώσεις για την ομιλία Νετανιάχου
WASHINGTON, DISTRICT OF COLUMBIA, UNITED STATES - 2024/07/24: Pro-Palestinian demonstrators burn a US flag at Union Station during a protest against Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu's visit to the USA. Activists staged multiple protests near the Capitol to protest Netanyahu's visit to Washington amid Israel's ongoing war against Hamas in Gaza. (Photo by Probal Rashid/LightRocket via Getty Images)

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις καταδίκασε σήμερα αυτό που χαρακτήρισε «απεχθείς πράξεις αντιπατριωτικών διαδηλωτών» έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Union Station στην Ουάσινγκτον, όπου χθες ορισμένοι φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές έκαψαν αμερικανικές σημαίες, σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας κατά της ομιλίας του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στο αμερικανικό Κογκρέσο

 

«Καταδικάζω το κάψιμο της αμερικανικής σημαίας. Αυτή η σημαία είναι σύμβολο των υψηλότερων ιδανικών μας ως έθνος και αντιπροσωπεύει όσα υπόσχεται η Αμερική. Δεν πρέπει ποτέ να βεβηλώνεται με αυτόν τον τρόπο», είπε η Χάρις σε ανακοίνωσή της που δημοσίευσε ο Λευκός Οίκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι