Λαρισαίος ο πρώτος άνδρας που πάτησε το panic button

Ενδοοικογενειακή βία: 80 περιστατικά σε όλη τη χώρα την Κυριακή - 55 συλλήψεις

Κλήθηκε η αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε οικία, όταν άνδρας πάτησε το panic button που είχε πάρει από το ΑΤ. Συνελήφθη η 36χρονη σύζυγός του.

O 43χρονος Λαρισαίος ενεργοποίησε το κουμπί στις 3.32 μ.μ. με την αστυνομία να σπεύδει άμεσα στο σημείο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την γυναίκα με την κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης, σύμφωνα με το larissanet. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Το ζευγάρι είχε απασχολήσει και άλλες φορές την αστυνομία με καβγάδες.

Πριν από 20 μέρες 49χρονος Κρητικός στα Χανιά ζήτησε κι εκείνος την εγκατάσταση panic button στο κινητό του, καταγγέλλοντας ότι η γυναίκα του τον απείλησε με μαχαίρι και προσθέτοντας ότι αν εκείνος αμυνόταν, μπορεί να βρισκόταν κατηγορούμενος.  Η 46χρονη σύζυγος του Κρητικού υποστήριξε ότι εκείνος της επιτέθηκε πρώτος και ότι της έσπασε το κινητό. Αλληλομηνύθηκαν, αλλά “κομβίο πανικού” πήρε ο άνδρας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι