Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε προάστιο του Τελ Αβίβ

Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε προάστιο του Τελ Αβίβ

Σε δύο αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από επίθεση Παλαιστινίου με μαχαίρι στην Χολόν σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές. Ο Παλαιστίνιος σκοτώθηκε επί τόπου από πυρά Ισραηλινών.

Η επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε ώρα αιχμής στην Χολόν, έξω από το Τελ Αβίβ. Ο δράστης μαχαίρωσε τα θύματα κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων και σε ένα πάρκο. Δύο πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους, και δύο ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο, σύμφωνα με αξιωματούχους των υγειονομικών υπηρεσιών.

«Ο τρομοκράτης εξουδετερώθηκε γρήγορα από έναν από τους αστυνομικούς μας στο σημείο και απετράπη μια ακόμα χειρότερη επίθεση», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στον ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό Channel 12.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι