Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εθνική πόλο των γυναικών κέρδισε τη Γαλλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εθνική πόλο των γυναικών κέρδισε τη Γαλλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά

Πραγματοποιώντας σαρωτική εμφάνιση στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, η εθνική πόλο των γυναικών διέλυσε τη διοργανώτρια Γαλλία με 11-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα συναντήσει την Αυστραλία.

Η εθνική πόλο των γυναικών βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς δεν είχε κερδίσει κανένα από τα πρώτα τρία παιχνίδια της στον όμιλο, ωστόσο στο καθοριστικό παιχνίδι πρόκρισης με τη Γαλλία, εμφάνισε εξαιρετικό πρόσωπο και ισοπέδωσε τη διοργανώτρια ομάδα με 11-4.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πήρε με σαρωτικό τρόπο το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει την ισχυρή Αυστραλία την Τρίτη (6/8) με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι