Πιθανώς επικίνδυνο σκεύασμα προωθείται ως αντίδοτο στις παρενέργειες εμβολίων

Πιθανώς επικίνδυνο σκεύασμα προωθείται ως αντίδοτο στις παρενέργειες εμβολίων

Την προσοχή των πολιτών σε σκεύασμα που πωλείται μέσω internet και εμφανίζεται ως θαυματουργό και ως αντίδοτο στις παρενέργειες εμβολίων του κορονοϊού, εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Ο ΕΟΦ αναφέρεται στο προϊόν MMS (Miracle Mineral Solution που πωλείται μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/ και https://www.mms.com.gr/, όπως αναφέρει ο ΕΟΦ. Το σκεύασμα παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και ως θεραπεία πολυάριθμων νόσων.

Ο ΕΟΦ τονίζει πως το συγκεκριμένο προϊόν «είναι μη αδειοδοτημένο και άρα δε έχει αξιολογηθεί ούτε ως προς την αποτελεσματικότητα ούτε ως προς την ασφάλειά του. Γι’ αυτό τον λόγο η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών». Επίσης υπενθυμίζει ότι «η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.»

Πηγή: ΕΟΦ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx