Γαστρεντερίτιδα έπαθε στον “υγειονομικά εντάξει” Σηκουάνα η κολυμβήτρια της Γερμανίας

Γαστρεντερίτιδα έπαθε στον “υγειονομικά εντάξει” Σηκουάνα η κολυμβήτρια της Γερμανίας

Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής των Ολυμπιακών Αγώνων τα αγωνίσματα της ανοιχτής θάλασσας να διεξαχθούν στον Σηκουάνα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αλλά η επιτροπή επέμεινε. Μια αθλήτρια φαβορί, που ήρθε τελικά ένατη, είπε ότι πήγε 19 φορές στην τουαλέτα μετά την κούρσα.

Η κολυμβήτρια από τη Γερμανία, Λεόνι Μπεκ, εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας μία μέρα αφότου αγωνίστηκε στο Σηκουάνα, στα 10χλμ. κολύμβησης σε “ανοιχτή θάλασσα”, με την ίδια να αποκαλύπτει μέσω των social media ότι έκανε εννιά φορές εμετό και ότι ταλαιπωρείται από διάρροια.

«Η ποιότητα του νερού στον Σηκουάνα εγκρίθηκε», ήταν το ειρωνικό σχόλιό της, με τους ελέγχους που έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται στο νερό του Σηκουάνα να δείχνουν ότι υπάρχει αυξημένη συγκέντρωση μικροβίων. Γεγονός, όμως, που δεν πτόησε τους διοργανωτές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι