Ρέθυμνο: 15 μήνες φυλάκιση σε 58χρονο για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Ρέθυμνο: 15 μήνες φυλάκιση σε 58χρονο για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου η καταγγελία 16χρονης κοπέλας για σεξουαλική παρενόχληση από 58χρονο.

Η κοπέλα μετέβη μαζί με τον πατέρα της στο αστυνομικό τμήμα καταγγέλοντας τον 58χρονο γείτονά της, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση της 16χρονης της έδειξε από το κινητό του εικόνες αντρικών γεννητικών οργάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr η κοπέλα πανικοβλήθηκε και αμέσως μπήκε στο δωμάτιο της και τελικά είπε στον πατέρα της τι είχε συμβεί. Μαζί μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Άμεσα οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη και αφού τον εντόπισαν συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο μαζί με τις επίμαχες φωτογραφίες.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 15 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή και θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 58χρονος ;eχει απασχολήσει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα έχει καταδικαστεί για βία σε βάρος της συζύγου του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι