Χαλκιδική: Η ενημέρωση της Αστυνομίας στον Δήμο για το μοιραίο λούνα παρκ

Λάρισα: Δόθηκε ξανά άδεια στο λούνα παρκ που σκοτώθηκε η 13χρονη στον Αλμυρό

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία στις 9 Ιούλιου να είχε ενημερώσει τον δήμο Κασσάνδρας στη Χαλκιδική πως το λούνα παρκ δεν είχε κάνει γνωστή τη λειτουργία του.

Ο έλεγχος της αστυνομίας έγινε στις 7 Ιουλίου όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε η γνωστοποίηση, αναφέρει η ΕΡΤ. Το έγγραφο αυτό έχει επικολληθεί στην επιχείρηση. Η έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας και τις πιθανές ευθύνες του δήμου Κασσάνδρας και του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, συνεχίζονται.

Η τελευταία πράξη έπεσε σήμερα το πρωί (21.08.2024) στη Βέροια. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν τον 19χρονο Γιάννη που ξεψύχησε στη φονική κούρσα του λούνα παρκ. Η οικογένειά του είχε ζητήσει αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορίας.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του που είδε μπροστά στα μάτια της τον χαμό του παιδιού της, αλλά και ο πατέρας του που δεν έβλεπε την ώρα να τους συναντήσει για να χαρούν όλοι μαζί τις διακοπές τους.

Υπενθυμίζεται πως ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, είχε αποκλειστεί από πανηγύρι στην Κοζάνη γιατί τα μηχανήματά του δεν είχαν πιστοποίηση.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx