Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός ΚΤΕΛ που τον έπιασε αμόκ στο τιμόνι τουριστικού πούλμαν

Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός ΚΤΕΛ που τον έπιασε αμόκ στο τιμόνι τουριστικού πούλμαν

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ στην Κέρκυρα, ο οποίος άρχισε να βρίζει αισχρά τους τουρίστες που μετέφερε με το δικής του ιδιοκτησίας πούλμαν. Ο οδηγός δικαιολογήθηκε ότι ήταν πολύ κουρασμένος και δούλευε χωρίς ρεπό, κάτι που τα ΚΤΕΛ διαψεύδουν και αναφέρουν ότι “πρέπει να εξετασθεί από γιατρό”, χωρίς να αναφέρονται σε συγκεκριμένη ειδικότητα.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, εμφανίζεται ο οδηγός του λεωφορείου σε έξαλλη κατάσταση. Ενώ οδηγούσε στους επικίνδυνους δρόμους της Κέρκυρας, έβριζε τα θεία και τους τουρίστες, χτυπούσε το τιμόνι και το τζάμι του λεωφορείου, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών, που δεν τολμούσαν να διαμαρτυρηθούν γιατί φοβούνταν και τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το υπεραστικό ΚΤΕΛ ο συγκεκριμένος οδηγός, που είναι και ιδιοκτήτης του οχήματος, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ προτάθηκε και η εξέταση του από τον ιατρό εργασίας. Παράλληλα η διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ διαψεύδει ότι ο οδηγός εργαζόταν χωρίς ρεπό για 15 ημέρες όπως ακούγεται να λέει ο ίδιος στο βίντεο. Τα ΚΤΕΛ υποστηρίζουν ότι είχε πάρει ρεπό στις 11, 12 και 16 Αυγούστου, ενώ και την συγκεκριμένη ημέρα είχε κάνει το προγραμματισμένο διάλειμμα για ξεκούραση. Ο οδηγός έχει κληθεί και από την τροχαία της Κέρκυρας. Το βίντεο πάντως έγινε viral στην Αλβανία, από όπου κατάγονταν οι περισσότεροι τουρίστες που επέβαιναν στο πούλμαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx