ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Βachelor party ΣΥΡΙΖΑ: Η Τσαπανίδου στη Βουλή – Εξώδικο από Λινού κατά Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η Τσαπανίδου κρατάει την έδρα στη Βουλή - Εξώδικο Λινού κατά Πολάκη,

Στο κενό φαίνεται ότι καταλήγει η προσπάθεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη να πάρει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου και να μπει στη Βουλή.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η Πόπη Τσαπανίδου, που ήταν η πρώτη επιλαχούσα για την έδρα του Επικρατείας, έλαβε την απόφαση να αποδεχθεί την έδρα και αναμένεται να ορκιστεί βουλεύτρια στην Παρασκευή.

Η ίδια σε ανάρτησή της αναφέρει: Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή. Λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία.

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επί εποχής Αλέξη Τσίπρα φέρεται νωρίτερα να πέρασε την πόρτα της Κουμουνδούρου και να είχε συνάντηση με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

Όλα αυτά έρχονται να προσθέσουν νέα ερωτήματα για την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Κασσελάκη να είναι στα Χανιά για το γαμήλιο πάρτι για το οποίο η Κουμουνδούρου είπε ότι «δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες».

Εξώδικο της Λινού στον Πολάκη

Εν των μεταξύ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού ανακοίνωσε σήμερα ότι έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη με το οποίο τον καλεί να ανακαλέσει για τις συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της. Μετά τις καταγγελίες για το Ινστιτούτο Prolepsis, του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού, η ίδια είχε αναφέρει πως πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του και, έτσι, σήμερα επιδόθηκε το εξώδικο στον κ. Πολάκη.

Ειδικότερα η κυρία Λινού ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και αφετέρου δήλωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη, με τον ίδιο να απαντά ότι έχει θράσος και ότι πρέπει να αρχίσει να «πακετάρει». Στο εξώδικο που επιδόθηκε καλεί τον βουλευτή Χανίων να ανακαλέσει και να διαγράψει από το διαδίκτυο όλες τις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις και αναφορές προς το άτομό της, αλλά και το Ινστιτούτο «Prolepsis».

Διαφορετικά δηλώνει ότι θα προσφύγει ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κάθε χώρα του εξωτερικού, στην οποία έγιναν γνωστές οι εν λόγω αναρτήσεις.

«Τόσο επιστημονικός και δημόσιος βίος μου, όσο και η δράση της AMKE Prolepsis υπήρξαν διαχρονικά και είναι απολύτως διαφανείς επί δεκαετίες», αναφέρει η κυρία Λινού, προσθέτοντας ότι «η AMKE Prolepsis έχει υποστεί σειρά ανεξάρτητων ελέγχων και είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο οποθενδήποττε κι αν προέρχεται».

Να σημειωθεί ότι η κα Λινού κλήθηκε και από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη να παράσχει στοιχεία για την Prolepsis και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχουν σταλεί στην Κουμουνδούρου 476 σελίδες από την βουλευτή. Η σύγκρουση Λινού- Πολάκη έρχεται να βαρύνει έτι περαιτέρω την κατάσταση στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεδριάσει το απόγευμα.

Η απάντηση Πολάκη

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Χανίων, που δεν ανήκει πλέον στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, ο οποίος ανφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα!»

«Μετα την απειλη για μήνυση, μετα το τηλεφωνο που της απαντησα οπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ απο την κυρια Λινού!!!(φωτο 2-3)
Εχω τρομοκρατηθει
Κυρια Λινου:
1) Δεν παιρνω λεξη πισω απο οσα στοιχεια ανεβασα και απο όσες αναρτησεις εκανα!
2) Αυτος που πρεπει να απολογηθει ειστε εσεις και η εταιρεια σας,που συναπτει προγραμματιες που κρυβουν απευθειας αναθεση,που δινετε 320.000 ευρω σε θυγατρικη εταιρεια κετερινγκ με μηδενικους τζιρους και που μπαινει μετα σε εκκαθαριση ,που πληρωνεστε χωρις ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ απο τον επιτροπο ,που δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεια των σχολειων και των παιδιων που δωσατε το δεκατιανο κλπκλπ.
Αν ειχαμε εισαγγελεις σε αυτη τη χωρα θα σας ειχε καλεσει ηδη!
Περιμενω τη συνεδριαση του Περιφερειακου Συμβουλιου Στερεας Ελλαδας την επομενη βδομαδα και μετα θα κανω εγω αυτο που πρεπει ..
ΥΓ1:Καλα κυριε διευθυντα του γραφειου του προεδρου.Ακομα να βγάλεις συμπερασμα με τις σελιδες που σου εστειλε η κυρια Λινου;;; Οταν ησουν στον Τομεα Διαφανειας μαζι μου ,ήσουν πολυ γρηγορος.Τωρα τι εγινε; Σκοτεινιασε η κριση σου;;
ΥΓ2: Για τις ποκιτικες κρισεις που εκφερετε μεσα στο εξωδικο σας κυρια Λινου θεωρω πως ειναι ΑΝΑΞΙΕΣ να απαντηθουν.Του καθενός μας η διαδρομη και η παρουσια ,παλαιοτερη και προσφατη ειναι γνωστη!»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx