Και δεύτερος αεροπτεριστής νεκρός

Λευκάδα: Ανήλικος χτύπησε με λοστό τον πατέρα της κοπέλας του

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε σήμερα στον Κιθαιρώνα αιωροπτεριστής που αγνοούνταν. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χθες κατά τις βραδινές ώρες ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για αναζήτηση αγνοούμενου 60χρονου αιωροπτεριστή, στον ορεινό όγκο του Κιθαιρώνα.

Πρόκειται για τον δεύτερο άνδρα που σκοτώνεται με τον ίδιο τρόπο μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 15 πυροσβέστες με τις Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας Διάσωσης της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ, ενώ στάλθηκε και drone του Πυροσβεστικού Σώματος. Σήμερα το μεσημέρι ο αγνοούμενος εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα πλησίον της περιοχής “Τρεις Κορυφές”. Μεταφέρθηκε χωρίς τις αιθήσεις του στο Βυζαντινό ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και εν συνεχεία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx