ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέρασε και από την Αττική η “Ψυχρή Λίμνη” – Διακοπές ρεύματος στα προάστια

Έφθασε στην Αττική η "Ψυχρή Λίμνη" - Διακοπές ρεύματος στα βόρεια προάστια,

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία που πλήττει από χθες τη χώρα και σύμφωνα με την ΕΜΥ θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο.

Η “Ψυχρή Λίμνη” έφθασε το μεσημέρι και στην Αττική με μπουρίνια και πτώσεις κεραυνών. Διακοπές ρεύματος αναφέρθηκαν στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με τη νέα επικαιροποιημένη πρόγνωση της ΕΜΥ, ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα μας μέχρι και το Σάββατο, επηρεάζοντας κατά τόπους το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Α. Σήμερα Παρασκευή (30-08-24)
1. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως την κεντρική και ανατολική, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και πρόσκαιρα την Εύβοια, τις Σποράδες, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

Β. Αύριο Σάββατο (31-08-24)
1. Από τις πρωινές ώρες και κατά διαστήματα στις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανώς στη Θεσσαλία.
2. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και κατά τόπους στην Ήπειρο και τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική και ανατολική).
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx