ΣΧΟΛΙΟ

Το αχτύπητο δίδυμο Άδωνης-Πολάκης σε νέες περιπέτειες…

Το αχτύπητο δίδυμο Άδωνης-Πολάκης σε νέες περιπέτειες... Κόμπρα

Το έργο είναι παλιό και πολυπαιγμένο, αλλά κόβει ακόμη εισιτήρια ή τουλάχιστον, έτσι εκτιμούν οι πρωταγωνιστές του που συνεχίζουν να ανεβάζουν παραστάσεις. Ο λόγος για ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ διαμάχη Παύλου Πολάκη και Άδωνη Γεωργιάδη. Η κόντρα τους, πέρα από το περιεχόμενο που ενίοτε είναι σημαντικό, διανθίζεται και από τους δύο με το γνωστό πια ταμπεραμέντο τους!

Το σήριαλ παίζεται άλλοτε στα τηλεοπτικά παράθυρα, ενίοτε στη Βουλή και βέβαια κατά προτίμηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αμφότεροι διατηρούν πολλούς φανατικούς υποστηρικτές που σπεύδουν να το δείξουν με χιλιάδες κλικ, αναπαραγωγές και σχόλια. Περιττό να πούμε ότι οι κομπάρσοι χειροκροτητές και των δύο ξεπερνούν σε πάθος και μένος τους πρωταγωνιστές.

Ο Σφακιανός είναι τελικά ο μόνος που μπορεί να αντιπαρατεθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον επαγγελματία Άδωνη. Η “ψηφιακή” δύναμή του υπερβαίνει το διαδικτυακό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ. Σημείο αναφοράς τους είναι ο Παυλάρας με το ξεχωριστό πολιτικό ύφος του. Η Αθηνά Λινού πλήρωσε ακριβά την έμπνευσή της να τον “αδειάσει” στο γνωστό επεισόδιο με τη σύμβουλο του Άδωνη. Πριν πει αυτά που είπε έπρεπε να ξέρει ότι ο Πολάκης δεν είναι μόνο αψύς, είναι και εκδικητικός και κυρίως έχει μηχανισμό να ψάχνει τον βίο και την πολιτεία των αντιπάλων του.

Κάπως έτσι φτάσαμε στις αποκαλύψεις του για τις επιχορηγήσεις του Iνστιτούτου “Prolepsis” και στη διαγραφή της κυρίας καθηγήτριας. Από τη μια πλευρά ήταν τα αποδεικτικά στοιχεία, από την άλλη η ανάγκη του Κασσελάκη να τα ξαναβρεί με τον Σφακιανό, την έφαγε η μαρμάγκα την κυρία Αθηνά! Που να περιμένει ότι μετά τους επαίνους που εισέπραξε για τα ευαίσθητα δάκρυά της θα βρισκόταν απέναντι σε τέτοια δρεπανηφόρα!

Πολάκης εναντίον Άδωνη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Επειδή, όμως, η κόντρα Άδωνη-Πολάκη είναι ζωτική και για τους δύο, το σήριαλ δεν έχει τέλος. Το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού. Με άλλα λόγια, οι δυο τους κόβουν “εισιτήρια”, αποκτούν φανατικούς οπαδούς, αλλά και διασκεδάζουν τους υπόλοιπους. Ήγουν τουτέστιν δηλαδή, όλοι ικανοποιημένοι, win-win που θα έλεγε και ο αξέχαστος Γιωργάκης!

Αφορμή για το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ ήταν η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τις τέσσερις από τις 22 συνολικά “παράνομες” –όπως είχε καταγγείλει ο Πολάκης– προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Μεταξύ αυτών και ο στενός συνεργάτης του Άδωνι, Σταμάτης Πουλής. Η απόφαση ήταν τελικώς αθωωτική, παρά την αντίθετη εισήγηση του εισαγγελέα. Ο Άδωνις την πανηγύρισε δεόντως. Αφού ανέφερε ότι «στη χώρα μας υπάρχει Δικαιοσύνη», συνέχισε απευθυνόμενος με εμφανή ειρωνεία προς τον Πολάκη: «Αγαπητέ κύριε υποψήφιε Πρόεδρε… έχασες πανηγυρικά και το Ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να πληρώσει έναν σκασμό χρήματα εξαιτίας σου. Σου απέδειξα ότι δεν σε φοβάμαι και θα σε διαλύσω. Η χαρά συμπληρώνεται, καθώς πριν από λίγο έμαθα ότι διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον Άρειο Πάγο το αίτημα άρσεως της ασυλίας του Πολάκη, για τη μήνυσή μου για τα “αδιεκρίνιστος” “λαδέμπορας” κλπ, και τις συνεχιζόμενες συκοφαντίες του για τη Novartis».

Σιγά που ο Πολάκης δεν θα σήκωνε το γάντι! Απάντησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλα μούφα Γεωργιάδη. Με καταδικαστική πρόταση από τον εισαγγελέα, ομόφωνα αθώοι! Έρχεται και δεύτερη δίκη και υπάρχει η μήνυση μου στον ΕΟΔΥ που δεν παρέστη ως πολιτική αγωγή! Εδώ είμαι για να αποδείξω και στο δικαστήριο πως είσαι και αδιευκρίνιστος και λαδέμπορας!». Σε προηγούμενο επεισόδιο ο Άδωνις είχε πει στην Βουλή στον Παύλο Πολάκη «βρε ουστ από δω»! 

Για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τη δικογραφία για το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά από όσα έχω διαβάσει η υπόθεση δεν ήταν και για αθώωση! Αλλά τι να κάνουμε, η κακομοίρα η Δικαιοσύνη κάνει υπερωρίες για να διελευκάνει το σκάνδαλο των υποκλοπών και τη συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών! Αφού εκεί είναι τόσο αυστηρή με την κυβέρνηση, είπε να είναι επιεικής στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ! Επειδή σας βλέπω να χαμογελάτε κάτω από τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα μουστάκια σας, προς θεού μην σας περάσει από το μυαλό ότι διανοήθηκα να υπονοήσω ότι η κυβέρνηση επηρεάζει την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη!

Η αλήθεια είναι ότι Άδωνης και Πολάκης είναι ταλαντούχοι καρατερίστες. Τα δε συστημικά μέσα ενημέρωσης κάνουν πάρτι κάθε φορά που ξεσπάει κόντρα για υπαρκτό ή ανύπαρκτο λόγο. Επειδή όμως, τα Μίντια έχουν και τις κολεγιές τους, τον Σφακιανό τον έχουν για να τον πετροβολάνε, ενώ τον Άδωνη τον έχουν στα όπα όπα. Όχι δηλαδή ότι ιδρώνει το αυτί του Παυλάρα. Εδώ έχει βάλει πλώρη για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Σου λέει, εδώ ο Βελόπουλος έφτιαξε μαγαζί και κάνει χρυσές δουλειές, εγώ θα μείνω να μου την λένε τα συντρόφια στην Κουμουνδούρου…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx