ΚΚΕ: Κανένα έργο δεν έχει προχωρήσει στη Θεσσαλία παρά τις κυβερνητικές φιέστες

Τελικά για όλα φταίει αυτός ο Ντάνιελ και κανείς άλλος! Κώστας Βενιζέλος

«Οι κυβερνητικές φιέστες και οι στημένες “συσκέψεις” στην πολύπαθη Θεσσαλία, παρουσία του Πρωθυπουργού και με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Αρχής, συνιστούν πρόκληση προς τον λαό της περιοχής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει, «έναν χρόνο μετά τις καταστροφές του Daniel, ο θεσσαλικός λαός εξακολουθεί να βιώνει τις τραγικές συνέπειες, ενώ τα μεγάλα λόγια για “αποκατάσταση” παραμένουν κενό γράμμα. Αυτό αποδεικνύουν -ανάμεσα στα πολλά άλλα προβλήματα- οι γνωστές εικόνες των ημερών με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό, αλλά και τα όσα κατήγγειλαν οι απλοί άνθρωποι. Την οργή αυτού του κόσμου επιχείρησε να αποφύγει ο πρωθυπουργός επιστρατεύοντας και τα ΜΑΤ».

Το ΚΚΕ τονίζει ότι «παρά τις επανειλημμένες εξαγγελίες, δεν έχει προχωρήσει κανένα αντιπλημμυρικό έργο, ούτε καν τα απολύτως αναγκαία αναχώματα, αφού η επιλεξιμότητά τους υποτάσσεται στο κριτήριο του κόστους – οφέλους, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το περιβόητο πόρισμα της ολλανδικής εταιρείας, ενώ ακόμα και οι όποιες ενέργειες γίνονται, χαρακτηρίζονται από αποσπασματικότητα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx