ΘΕΜΑ

Γιατί η γενιά “Ζ” έχει ξετρελαθεί με την θετή κόρη της Κάμαλα

Γιατί η γενιά Ζ έχει ξετρελαθεί με την θετή κόρη της Κάμαλα, Μαριάννα Στίκα

Η Έλλα είναι η κόρη του συζύγου της υποψήφιας προέδρου των Ηνωμένων Πολιτείων, τον οποίο και γνώρισε το 2013 κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού στα τυφλά. Μια φίλη της ήταν που της είπε: «Άκου: Δουλεύεις 24 ώρες το 24ωρο. Βγες ένα ραντεβού. Το όνομά του είναι Νταγκ Έμχοφ, αλλά υποσχέσου μου ότι δεν θα τον ψάξεις στο Google. Μην το πολυσκέφτεσαι. Απλώς, συνάντησέ τον. Του έδωσα ήδη το τηλέφωνό σου, θα σε πάρει».

Ο Ντάγκ είναι δικηγόρος και φανατικός λάτρης του γκολφ και ένα χρόνο μετά το ραντεβού τους προσέθεσε έναν ακόμα τίτλο στο βιογραφικό του: Αυτόν του συζύγου της Κάμαλα. Σύμφωνα πάντα με την αυτοβιογραφία της Κάμαλα, το μεγαλύτερο δώρο που της έκανε ο σύζυγός της είναι τα δυο του παιδιά από τον πρώτο του γάμο, που η ίδια αγαπάει με πάθος. Ειδικά με την 25χρονη εικαστικό θετή κόρη της Έλλα, διατηρούν πολύ στενή σχέση. Η νεαρή λατρεύει την Κάμαλα, την οποία αποκαλεί χαϊδευτικά “Μόμαλα”.

Η Έλλα μαγνήτισε, μάλιστα, τα βλέμματα στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει την Κάμαλα και καλύτερη της φίλη, όπως είπε η ίδια. «Η Κάμαλα μπήκε στη ζωή μου όταν ήμουν δεκατεσσάρων ετών, μια εποχή που δεν είναι πολύ εύκολη για έναν έφηβο. Όπως πολλοί νέοι άνθρωποι, δεν καταλάβαινα πάντα τι ένιωθα, αλλά ό,τι κι αν συνέβαινε, η Κάμαλα ήταν εκεί» είπε το νεαρό κορίτσι.

Όλοι σχολίασαν την εμφάνισή της αυτή, άλλα δεν ήταν η πρώτη φορά που η Έλλα απασχολούσε. Το 2021, ως φοιτήτρια ακόμη της Σχολής Σχεδίου Parsons ξεχώρισε, όταν φόρεσε ένα εντυπωσιακό παλτό Miu Miu στην ορκωμοσία της προεδρίας, καθιστώντας την μια από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις εκείνης της ημέρας. Μόλις τέσσερις εβδομάδες αφότου το παλτό της Miu Miu έγινε viral, έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην πασαρέλα της Proenza Schouler στην εντυπωσιακή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Όταν το περιοδικό People την ρώτησε πώς ένιωσε, εκείνη απάντησε χαριτωμένα: «Δεν είμαι πολύ καλή στο να περπατάω με τακούνια».

Το στυλ της Έλλα 

Έκτοτε συνεχίζει να διαγραφεί τη δική της μοναδική πορεία: Συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο και στο βιογραφικό της πια υπάρχουν συνεργασίες με την Mulberry, τη Louis Vuitton, τον Calvin Klein, τη Miu Miu, τη Lacoste και τη Stella McCartney. Προσφάτως λάνσαρε και μια συλλογή πλεκτών με την Batsheva Hay ως σχεδιάστρια. Εξάλλου, έχει πια αποφοιτήσει από το Parsons School Of Design της Νέας Υόρκης.

Το ιδιαίτερο γούστο της είναι αυτό που της έχει αποφέρει εκατομμύρια ακολούθους στα social media όπου και ανεβάζει συχνά τα ρούχα της, αλλά και τα πολύχρωμα κομμάτια και αξεσουάρ που πλέκει η ίδια. Όσο για την προσωπική της ζωή; Έχει σχέση με τον συντάκτη μόδας του ανδρικού περιοδικού GQ, Σαμ Χάιν. Το μοντέλο είπε κάποτε στο Vanity Fair ότι όταν δεν πρέπει μα βγουν έξω για κάποια επίσημη εκδήλωση περνούν τον χρόνο τους ψωνίζοντας από παντοπωλεία, βιβλιοπωλεία και καταστήματα μεταχειρισμένων ρούχων, ενώ μαγειρεύουν μαζί δοκιμάζοντας περίεργες συνταγές. Η δημοφιλία της πάντως λειτουργεί ως “άσο στο μανίκι” της Κάμαλα για την προσέλκυση νέων ψηφοφόρων.

Η Έλλα, άλλωστε, αποτελεί ένα εναλλακτικό πρότυπο σύγχρονης νέας γυναίκας που ακολουθεί την δική της αισθητική και τους δικούς της κανόνες. Σε μια συνέντευξή της στη Vogue η Έλλα εξηγούσε ότι εκτιμάει τη φυσική ομορφιά της και γι αυτό δεν βάφεται συχνά, αλλά ούτε και κάνει αποτρίχωση. Σε μια άλλη συνέντευξη στο περιοδικό Elle, ανέφερε ότι έχει βρει την ελευθερία να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά ενώ «νιώθει πραγματικά άνετα με το σώμα της».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx