Στη Χίο σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Στη Χίο σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα πραγματοποιήσει σήμερα, Παρασκευή 6/09, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Εκεί, σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα του επιδοθεί αναμνηστικό δώρο από τον περιφερειάρχη. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη ημερίδα αφιερωμένη στην κλιματική αλλαγή, που οργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο του 3ου φεστιβάλ Χίου και στην οποία, εκτός του Πατριάρχη, θα μιλήσει ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και ο γενικός γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών, Χρήστος Ζερεφός.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών «ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ», όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα ανακηρυχθεί επίτιμος πρόεδρος της Βιβλιοθήκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx