Χωρίς ταξί αύριο η Αθήνα

Ταξί: 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου

Χωρίς ταξί θα μείνει αύριο Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η Αθήνα λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), διαμαρτυρόμενο για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, την ηλεκτροκίνηση και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Οι αυτοκινητιστές του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής απεργούν από τις 5:00 το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, έως την ίδια ώρα της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου. Στο διάστημα αυτό δεν θα κυκλοφορούν ταξί.

Οι απεργοί διαμαρτύρονται για τον νέο φορολογικό νόμο που τους «οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ασύμφορη εργασία και στην οικονομική καταστροφή», για το ασφαλιστικό «που σφίγγει τη θηλιά ακόμα περισσότερο γύρω από το λαιμό», για τον αθέμιτο ανταγωνισμό από ιδιωτικά αυτοκίνητα, τις πολυεθνικές εφαρμογές και την πειρατεία. Επίσης διαμαρτύρονται ότι η «η εμμονή της κυβέρνησης για μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση από το 2026 είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για το ταξί».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx