Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο άνδρας που μαχαίρωσε 35χρονο το βράδυ του Σαββάτου

Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο άνδρας που μαχαίρωσε 35χρονο το βράδυ του Σαββάτου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος ενός 35χρονου στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο νεαρός, παρουσία του δικηγόρου του, παραδόθηκε στην Υ.Α. Ηρακλείου.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Θερίσου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κονδυλάκη και Μίνωος, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δύο άτομα Αλβανικής καταγωγής πιάστηκαν στα χέρια. Ο καυγάς μάλιστα πήρε άγριες διαστάσεις με τον νεαρό να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει σοβαρά τον 35χρονο ομοεθνή του.

Ο τραυματίας παραμένει στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή καθώς φέρει τραύματα σε σπλήνα και συκώτι.

Πηγή: www.cretapost.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx