Πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη μετά την καθαίρεση

Στέφανος Κασσελάκης: Από τον θρίαμβο στην ταπείνωση, Σπύρος Γκουτζάνης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Την πρώτη του παρέμβαση μετά την έκπτωσή του από την προεδρία του κόμματος έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα σε ανάρτήσή του αναφέρει: «Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ. Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας. Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ».

Έχει ενδιαφέρον ότι ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύδει τις πληροφορίες για την επικοινωνία του με την Ράνια Σβίγκου την οποία διέρρευσαν οι συνεργάτες του.

Εν τω μεταξύ συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία με ερώτημα τη νομική εκπροσώπηση του κόμματος μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη μέχρι το Συνέδριο και τη εκλογή αρχηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπάρξει η πρόταση για τριμελή εκπροσώπηση για τα διοικητικά και οικονομικά θέματα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx