Και ο Δημήτρης Παπανώτας σκέφτεται την υποψηφιότητα για πρόεδρος στο ΣΥΡΙΖΑ

Αποχωρούν 90 μέλη από τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε ραδιόφωνο Talk989 ρωτήθηκε για την πιθανότητα να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, θεωρώντας ότι θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος και να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος μεταξύ άλλων.

Ο Δ. Παπανώντας είπε στο δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη: «Να σου πω το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει το πράγμα. Να σου απαντήσω σοβαρά: Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για να ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα».

Υπενθυμίζεται ότι στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναδειχθεί υποψήφιος, αλλά κάποιες δηλώσεις του θεωρήθηκαν μη politically correct και αποπέμφθηκε. Οι δηλώσεις που είχαν προκαλέσει την αποπομπή ήταν οι εξής: «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx