ΗΠΑ: Δεν αλλάζει η θέση μας για τη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς

ΗΠΑ: Δεν αλλάζει η θέση μας για τη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς

«Οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σήμερα καμία αλλαγή πολιτικής για την Ουκρανία και τη χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς», ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη θέση μας σχετικά με την παροχή άδειας να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία όπλα μεγάλης εμβέλειας εντός της Ρωσίας», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι. «Δεν θα περίμενα καμία σημαντική ανακοίνωση αναφορικά με αυτό μετά τη συζήτηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Βρετανό πρωθυπουργό», είπε ο Κίρμπι. Ο Καναδάς προ ολίγου ανακοινωσε ότι τάσσεται υπέρ της χορήγησης άδειας για χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς σε ρωσικό έδαφος, παρότι ο Πούτιν είπε ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε κήρυξη πολέμου από το ΝΑΤΟ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx