Βίντεο: Ρομά λιντσάρουν αστυνομικούς και τους δαγκώνουν

Βίντεο: Ρομά λιντσάρουν αστυνομικούς και τους δαγκώνουν

Ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση που δέχθηκαν δυο αστυνομικοί όταν προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε Ρομά στην Παραλία Πατρών.

Υπενθυμιζεται ότι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) σταμάτησαν ένα όχημα για έλεγχο στην περιοχή Παναγίτσα της Παραλίας Πατρών στις 9 μ.μ. της περασμένης Πέμπτης. Στο όχημα επέβαιναν Ρομά και οι αστυνομικοί έκριναν ότι κινείτο ύποπτα. Οι επιβάτες, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και στο σημείο βρέθηκαν ξαφνικά και πολλά άλλα άτομα, επισης Ρομά, που γρονθοκόπησαν τους αστυνομικούς και ένας από αυτους -πιθανόν ανήλικος- δάγκωσε 36χρονο αστυνομικό στο χέρι.

Στην περιοχή έφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και οι Ρομά διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους. Προσήχθησαν πέντε άτομα και αναζητείται το κεντρικό πρόσωπο που προκάλεσε σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το επεισόδιο. Από τις πέντε προσαγωγές, οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx