Γκάφα της Διαμαντοπούλου “διαφημίζει” την Κεραμέως

Γκάφα της Διαμαντοπούλου “διαφημίζει” την Κεραμέως

Ερωτηματικά προκάλεσε ανάρτηση της υποψήφιας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου, στην οποία παρέθετε ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως για συνέντευξή της σχετικά με την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας. Η ανάρτηση δεν υπάρχει πια. Πάντως λίγο μετά το tweet της Διαμαντοπούλου “υπέρ” της Κεραμέως, ανέβασε η Κεραμέως την ίδια εικόνα και κείμενο από την συνέντευξή της.

Χρήστης του X (πρώην Twitter) πρόλαβε και ανέβασε screenshot από την ανάρτηση στο λογαριασμό της Άννας Διαμαντοπούλου γράφοντας “τι λένε εδώ κυρά Νίκη;”. Φαίνεται το tweet της υπουργού Εργασίας, Νίκης Κεραμέως, και δίπλα το ίδιο tweet με το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται πάντως για λάθος ατόμων που ασχολούνται με τα ψηφιακά μέσα, διότι αν ήταν χακάρισμα, θα το είχε καταγγείλει η ίδια η Διαμαντοπούλου με σαφήνεια.

Σύμφωνα με το tweet του χρήστη που αναδημοσίευσε την ανάρτηση, η υπουργός ανέβασε την ίδια ανάρτηση λίγη ώρα μετά της Διαμαντοπούλου και σε λίγο Διαμαντοπούλου εξαφάνισε το αρχικό tweet και έκανε νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει: «Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης. Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών #ΠΑΣΟΚ» Από κάτω πάντως την ρωτούν για το “δια ταύτα”, δηλαδή αν έγινε η ανάρτηση έστω και κατά λάθος ή όχι.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx