Ο Νετανιάχου απειλεί με αντίποινα τους Χούθι: «Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα»

Ο Νετανιάχου απειλεί με αντίποινα τους Χούθι: «Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα»

Προειδοποιητικό μήνυμα στους Χούθι για ισραηλινά αντίποινα, μετά την πυραυλική επίθεση που πραγματοποίησαν οι αντάρτες της Υεμένης στο κεντρικό Ισραήλ, έστειλε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Σήμερα το πρωί, οι Χούθι εκτόξευσαν έναν πύραυλο εδάφους – εδάφους από την Υεμένη στο έδαφός μας. Θα πρέπει να γνωρίζουν (…) ότι θα πληρώνουν βαρύ τίμημα κάθε φορά που θα προσπαθούν να μας βλάψουν», είπε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Η παρούσα κατάσταση στο βόρειο Ισραήλ δεν θα συνεχιστεί», πρόσθεσε ο ίδιος, εκφράζοντας την πρόθεσή του «να κάνει ό,τι είναι δυνατό, ώστε να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσοι απομακρύνθηκαν από εκεί».

Το σημερινό χτύπημα φαίνεται να σηματοδοτεί την πρώτη φορά που οι Χούθι διεισδύουν τόσο βαθιά στον ισραηλινό εναέριο χώρο με πύραυλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx