LICE FREE ΤΗΣ FREZYDERM: ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ  Ή… ΨΕΙΡΑ ΞΕΚΟΛΛΑ;

LICE FREE ΤΗΣ FREZYDERM: ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ  Ή… ΨΕΙΡΑ ΞΕΚΟΛΛΑ;

Η επιστροφή στα θρανία είναι πάντα μια συναρπαστική περίοδος γεμάτη νέες προκλήσεις για τα παιδιά. Ωστόσο, μαζί με την ανυπομονησία για τη νέα σχολική χρονιά, έρχεται και η ανεπιθύμητη παρουσία των ψειρών, που συχνά απειλεί να χαλάσει τον ενθουσιασμό και τη χαρά των πρώτων αυτών ημερών.

Ευτυχώς, για να απαλλάξετε τα κεφαλάκια τους από ενοχλήσεις, δεν θα χρειαστείτε ούτε μαγικά «ξόρκια» ούτε τρικ. Θα πείτε απλώς «Ψείρα… Ξεκόλλα!» με τη σειρά  Lice Free της FREZYDERM ώστε οι μικροί μας φίλοι να ζήσουν τη μαγεία… της ξεγνοιασιάς και της σιγουριάς.

Για  μαλλιά καθαρά από ψείρες, εμπιστευθείτε τη FREZYDERM και αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν τη νέα σχολική χρονιά ανέμελα, χωρίς ανεπιθύμητους… επισκέπτες.

LICE FREE SET*

Ειδική αγωγή για την εξάλειψη των ψειρών

Το σύστημα περιλαμβάνει:

-Εξειδικευμένο σαμπουάν

-Δραστική λοσιόν

-Ειδική χτένα

Η σύνθεσή του:

Δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης

Χωρίς τοξικά βιοκτόνα

Αποτελεσματικό – Ασφαλές

Γρήγορο  –  Εύκολο στην χρήση

Κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών και ενήλικες

*Ιατροτεχνολογικό Προϊόν. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιοί σας. Για περισσότερες πληροφορίες σκανάρετε εδώ:

LICE REP EXTREME SPRAY

Προληπτική αντιφθειρική λοσιόν για καθημερινή χρήση.

Χαρίζει απαλότητα και λάμψη.

Δεν λαδώνει τα μαλλιά.

Χωρίς χρώμα
Άοσμο

Κλινικά αποδεδειγμένη δράση!

Χρησιμοποιείτε τo Lice Rep Extreme Spray με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν τη χρήση.

Σχετικά με τη FREZYDERM

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Με γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει ασφαλή, ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα αποκλειστικά με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας.

Με δραστικές συνθέσεις, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα, η καθημερινή περιποίηση με FREZYDERM γίνεται μία πραγματική απόλαυση.

Η FREZYDERM διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για βρέφη, παιδιά και ενήλικες: καθημερινή και εξειδικευμένη περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών, αντηλιακή προστασία, λύσεις στοματικής και ρινικής φροντίδας αλλά και η ειδικά σχεδιασμένη σειρά βρεφικής και παιδικής διατροφής, καθώς και συμπληρώματα διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Outstand Communications | 210 8089389

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx