VIDEO

Βίντεο-σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στην Γλυφάδα

Βίντεο-σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στην Γλυφάδα

Σοκάρει το βίντεο.

Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό, μέχρι λιποθυμίας, της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα 30 ανήλικων ατόμων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο, ομάδα ανήλικων κοριτσιών πλησιάζει τη 14χρονη έξω από εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Γλυφάδας, όπου η ίδια βρίσκεται μαζί με τις φίλες της.

Ξαφνικά, ένα κορίτσι από την παρέα τη χτυπά από πίσω της στο κεφάλι και μετά της ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές μπροστά στα μάτια άλλων ανηλίκων, που απλώς κοιτάζουν δίχως καν να παρεμβαίνουν, μέχρι που η 14χρονη πέφτει στο έδαφος αναίσθητη από το ξύλο.

Σημειώνεται πως το κορίτσι φέρει τραύματα σε κεφάλι, πρόσωπο, χέρια και πόδια, πονάει σε όλο της το σώμα και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Ελάτε να με πάρετε» ήταν τα πρώτα λόγια της. Ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε όταν το κορίτσι είχε πάει για βόλτα στη Γλυφάδα. Οι δικοί της την καλούσαν για να δουν αν έφτασε καλά με το κορίτσι να τους απαντά ότι δεν μπορούσε να μιλήσει εκείνη την ώρα και τους έκλεισε το τηλέφωνο. Στη συνέχεια δεν απαντούσε καθόλου στο τηλέφωνο και έτσι οι γονείς αναστατώθηκαν και αποφάσισαν να πάνε να την βρουν.

«Όλα έγιναν μέσα σε μια ώρα. Την αναζητούσαν στη Γλυφάδα 30 ανήλικα άτομα όπου ανάμεσά τους είχε και δέκα μαυροφορεμένα αγόρια. Το κορίτσι ήταν με δύο φίλες της και της έκαναν εκφοβισμό με φωνές, κραυγές και απειλές.

Στη συνέχεια το κορίτσι το οδήγησαν με τη βία σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος» λέει στο newsit.gr ο άνθρωπος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx