Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Νεκρή μία 52χρονη

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Νεκρή μία 52χρονη

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής (27.9.2024), όταν μια 52χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια αυτοκινήτου μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα συνέβη όταν δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν στον ΒΟΑΚ –στο ύψος της περιοχής Κουτουλουφάρι στο Ηράκλειο– συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν συνοδηγός σε κλούβα η οποία συγκρούστηκε μετωπικά με ένα Ι.Χ. που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα μία γυναίκα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του ενός οχήματος. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με τρία οχήματα και εφτά άνδρες που ξεκίνησαν την επιχείρηση του απεγκλωβισμού. Ωστόσο, η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή μέσα από τα συντρίμμια.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο ακόμη άτομα, ο οδηγός της κλούβας και ο οδηγός του άλλου Ι.Χ., που μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx