Τραμπ: Έχω πολύ καλή σχέση και με Ζελένσκι και με Πούτιν

Τραμπ: Έχω πολύ καλή σχέση και με Ζελένσκι και με Πούτιν
Republican presidential candidate and former U.S. President Donald Trump looks on in the courtroom, as his criminal trial over charges that he falsified business records to conceal money paid to silence porn star Stormy Daniels in 2016 continues, at Manhattan state court in New York City, U.S., April 23, 2024. REUTERS/Brendan Mcdermid/Pool

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα συνεργαστεί τόσο με την Ουκρανία όσο και με τη Ρωσία για να δοθεί ένα τέλος στον πόλεμο ανάμεσα τους. Οι εν λόγω δηλώσεις έγιναν λίγο πριν από τη συνάντησή με τον Ουκρανό πρόεδρο, Β. Ζελένσκι, στη Νέα Υόρκη.

Ο Τραμπ επαίνεσε τον Ζελένσκι, αλλά είπε ότι έχει επίσης μια «στέρεα σχέση» με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν. «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση (με τον Ζελένσκι) και έχω επίσης μια πολύ καλή σχέση, όπως γνωρίζετε, με τον πρόεδρο Πούτιν», δήλωσε ο Τραμπ. «Και νομίζω ότι αν κερδίσουμε στις εκλογές, θα δώσουμε λύση (σ.σ. για τον πόλεμο) πολύ γρήγορα», σημείωσε ο Τραμπ.

Η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι γίνεται λίγες ημέρες αφότου ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος επέκρινε τον Ουκρανό πρόεδρο στην προεκλογική του εκστρατεία, εκφράζοντας αμφιβολίες για το εάν η Ουκρανία μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο με τη Ρωσία.

Ο Ζελένσκι, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συναντήθηκε χθες Πέμπτη με τον Δημοκρατικό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx