Προσέβαλε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο πρόεδρος της Βουλής

Βουλή: Στην Ολομέλεια σήμερα το ν/σ για την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης

Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο κ. Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίσθηκε την επικεφαλής της “Ελευθερίας Πλεύσης” κ. Κωνσταντοπούλου που έμμεσα απαξιώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής.

Ειδικότερα, η κ. Κωνσταντοπούλου είχε ζητήσει τον λόγο, για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο είχε νωρίτερα μια διένεξη, όμως ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας έδωσε το λόγο στον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά. Εκείνη διαμαρτυρήθηκε και ο Κ. Τασούλας είπε «Εσείς είστε τελευταία στη σειρά γιατί τελευταία σας έταξε ο σοφός ελληνικός λαός».

«Ακόμα και όταν τηρείτε την τάξη, αυτοί οι χαρακτηρισμοί πρέπει να αποφεύγονται», είπε ο Νίκος Παππάς με την ένταση να συνεχίζεται. «Ελάτε εσείς να επιβάλετε την τάξη», επέμεινε ο Κώστας Τασούλας, λέγοντας ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου «ζήτησε να μιλήσει πρώτη και να μην δοθεί ο λόγος σε εσάς, γιατί δεν είχατε ζητήσει τον λόγο. “Έπρεπε να της τον δώσω;”» αντέτεινε ο πρόεδρος της Βουλής χωρίς να σταθεί στο επίμαχο θέμα, ενώ ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δική του δουλειά να απαντήσει. Εκείνο που ενόχλησε δεν ήταν το ποιος θα έπαιρνε το λόγο, αλλά το σχόλιο περί “σοφού ελληνικού λαού” για την ψήφο προς ένα κόμμα, εν προκειμένω την Ελευθερία Πλεύσης. Ο ίδιος ο Κώστας Τασούλας υποστήριξε ότι με αυτό που είπε προσπαθούσε να «απαλύνει την ατμόσφαιρα», και ο Νίκος Παππάς είπε «πάντως η ατμόσφαιρα έξω δεν απάλυνε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx