Ιράν: Θα είχαμε ειρήνη στην Μέση Ανατολή αν ξεκουμπίζονταν μερικοί Ευρωπαίοι και οι ΗΠΑ

Ιράν: Θα είχαμε ειρήνη στην Μέση Ανατολή αν ξεκουμπίζονταν μερικοί Ευρωπαίοι και οι ΗΠΑ

Ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, ο αγιοταλάχ Αλί Χαμενεΐ, Χαμενεΐ σε ομιλία του κατηγόρησε τις ΗΠΑ και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες ότι προκάλεσαν το Μεσανατολικό και συνεχίζουν να τροφοδοτούν την περιοχή με εντάσεις και βία.

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr και άλλα ιρανικά μέσα, ο Αλί Χαμενεΐ,μιλώντας σε ανώτατους αξιωματούχους και επιστήμονες στο Ιράν κατηγόρησε τις ΗΠΑ και ευρωπαϊκές χώρες για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στη Μέση Ανατολή, λέγοντας πως οι χώρες αυτές «υποστηρίζουν ψευδώς ότι θα φέρουν την ειρήνη και την ηρεμία στην περιοχή μας».

«Εξαφανιστείτε από την περιοχή, ώστε τα κράτη της περιοχής να ζήσουν ειρηνικά. Οι χώρες μας μπορούν να διαχειριστούν τα κράτη τους, την περιοχή τους, να ζήσουν μαζί ειρηνικά, με υγεία και ευημερία», ανέφερε.

Πηγή: iranpress

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx