ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σήμερα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Κασσελάκης

Σήμερα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Κασσελάκης

Στις 6:00 το απόγευμα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον, του θα αναρτήσει ο Στέφανος Κασσελάκης το βίντεο με το οποίο θα ανακοινώνει την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ήδη γυρίσει το σχετικό βίντεο και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: εκμεταλλεύεται την επικοινωνιακή του άνεση για να δημιουργήσει αίσθηση και να δημιουργήσει δυναμική επανόδου. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θα είναι ένα βίντεο “μέσα στην καθημερινότητα”. Θα υπαινίσσεται την “βίαιη ωρίμανση μετά την καθαίρεσή του” όπως και το ότι δεν θέλησε να πληγώσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αναμένεται πάντως κάποιο πολιτικό πλαίσιο.

Την ώρα της ανακοίνωσης θα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταλήξει στο κείμενο της εισήγησης στη Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου. Στην συνεδρίαση της Κ.Ε. θα συζητηθούν τα πολιτικά κείμενα στην πορεία προς το έκτακτο Συνέδριο του κόμματος. Νέος γύρος σύγκρουσης αναμένεται ότι θα προκληθεί από την πρόταση, η εκλογή προέδρου να διαχωριστεί από την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής. Εν ολίγοις η νέα Κεντρική Επιτροπή να εκλεγεί μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου. Την πρόταση είχε καταθέσει ο Δημήτρης Χατζησωκράτης στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή και είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη που θεωρούν ότι πίσω από τη πρόταση υπάρχει κάποια ίντριγκα εναντίον του.

Ενδιαφέρον έχει εάν ο Στέφανος Κασσελάκης θα ξεκαθαρίζει εάν θα αμφισβητήσει την απόφαση καθαίρεσης της Κεντρικής Επιτροπής στο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου. Το αφήνει ανοικτό αλλά στην περίπτωση που τελικά το αποφασίζει προβλέπεται ότι η προαναγγελθείσα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ θα συντελεστεί νωρίτερα και δη κατά το Συνέδριο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx