ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση Κασσελάκη-Πολάκη στην Κουμουνδούρου – Μισή υπαναχώρηση Κασσελάκη για το εξώδικο 

Συνάντηση Κασσελάκη-Πολάκη στην Κουμουνδούρου – Μισή υπαναχώρηση Κασσελάκη για το εξώδικο 
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, προσέρχεται στα γραφεία του κόμματος για τη συνάντησή του με το στέλεχος του κόμματος, Παύλο Πολάκη Αθήνα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Σύντομη συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη είχε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στην Κουμουνδούρου. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είχε περάσει την πόρτα της Κουμουνδούρου από την καθαίρεσή του και μετά.

Ο Στέφναος Κασσελάκης ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία Πολάκη για συνάντηση των υποψηφίων για την ηγεσία, κάτι όμως που δεν έκαναν οι άλλοι υποψήφιοι που είχαν βάλλει σαν όρο πρώτα να αποσύρει το εξώδικο προς την Κεντρική Επιτροπή.
Μετά την συνάντηση που διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα, αποχωρώντας ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα έπρεπε να ήμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις και επίσης στην διεξαγωγή ενός συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωρά όλους, όχι επιλεκτική μεταχείριση.
Για το εξώδικο είπε: «Το περιεχόμενο έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη ικανοποιηθεί ήδη από την γρήγορη αντίδραση του κόμματος με την δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν έσχες. Είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για την διαρροή. Ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων. Δεν έχω θέμα με επιθέσεις αλλά υπάρχουν μερικές φορές που κάποιοι πρέπει να θέσουν κάποια όρια. Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα. Θα ήταν καλό να προβεί σε μια έρευνα το κόμμα».
Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “σεβόμενος την επικοινωνία που είχε και με τους άλλους υποψηφίους “προσπάθησε να εξασφαλίσει τη ενότητα και την ομαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην διαδικασία του Συνεδρίου και της εκλογής αρχηγού. Οι άλλοι υποψήφιοι, είπε, έθεσαν σαν προϋπόθεση την απόσυρση του εξώδικου από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη.
Σημείωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε κατά την συνάντησή τους ότι δεν θα προχωρήσει σε νομική δίωξη αλλά ότι επιμένει στην διενέργεια έρευνας για την διαρροή των στοιχείων. Κλείνοντας ο κ. Πολάκης είπε ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε συζήτηση για τους όρους της διεξαγωγής του Συνεδρίου και του προεκλογικού αγώνα.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι συνεργάτες των δύο, Μανώλης Καπνισάκης και ο Μάρκος Χατζησάββας. Υπήρξε προσπάθεια για επικοινωνία και με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκο Παππά, ο οποίος όμως δεν δέχθηκε να συμμετάσχει αφού δεν ήταν παρόντες και οι άλλοι υποψήφιοι και ο κ. Κασσελάκης δεν έχει αποσύρει το εξώδικο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx