Τζάκρη: Αυτό που απομένει είναι να αποκλείσουν τον Κασσελάκη με διάταγμα

ΣΥΡΙΖΑ: Τελειώνει η διαμονή στο πολιτικό ρετιρέ, Σταύρος Λυγερός

«Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές», αναφέρει σε δήλωση της η Θεοδώρα Τζάκρη για τα τεκταινόμενα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής οι εργασίες της δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα επειδή δεν υπάρχει απαρτία», σημείωσε η Θ. Τζάκρη και συνέχισε: « Η γραμματέας και οι 87 μεταθέτουν συνεχώς την ώρα έναρξης των εργασιών καλώντας μέλη να προσέλθουν τα οποία αρνούνται όμως μέχρι στιγμής να προσέλθουν και να νομιμοποιήσουν την εκτροπή. Τί άλλο μέλλει να γίνει; Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές », κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx