Ερευνάται ο φόνος 84χρονης στο εξοχικό της

Ερευνάται ο φόνος 84χρονης στο εξοχικό της

Φως στα αίτια της δολοφονίας 84χρονης στα Καμμένα Βούρλα προσπαθεί να ρίξει η Αστυνομία. Γείτονες λένε ότι η ίδια παραπονιόταν “για καβγάδες για κληρονομικά ζητήματα”.

Η γυναίκα, κάτοικος Λιβαδειάς, είχε στα Καμμένα Βούρλα το εξοχικό της και από πέρσι είχε μετακομίσει σχεδόν μόνιμα σε αυτό. Οι συγγενείς της ανησύχησαν που δεν απαντούσε το κινητό την Παρασκευή και, χθες, Σάββατο, εξάδελφός της μπήκε συνοδεία αστυνομικών στο σπίτι. Την βρήκαν νεκρή με τραύμα στην πλάτη -ίσως πισώπλατη μαχαιριά. Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι φονεύθηκε την Παρασκευή. Στο πάτωμα υπήρχαν κηλίδες αίματος, αλλά και ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια. Ωστόσο, δεν υπήρχαν εμφανή σημεία πάλης, ενώ η πόρτα του διαμερίσματός της δεν έφερε ίχνη παραβίασης και ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω σε αυτήν.

Οι έρευνες των Αρχών για το μυστηριώδες έγκλημα στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, με την Αστυνομία να ερευνά κάθε ενδεχόμενο. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να καλέσει για κατάθεση συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος. Παράλληλα, θα αναζητηθεί και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx